Immár alacsony padlós, klimatizált CAF járművekkel is lehet utazni az 50-es villamos vonalon

Szeptembertől újra jár az 50-es villamos, immár alacsony padlós, klimatizált CAF járművekkel is lehet utazni a vonalon.

Az elmúlt években beszerzett modern járművek a hét minden napján közlekednek a Határ úti metróállomás és a pestszentlőrinci Béke tér között. A nyári időszakban a szakemberek elvégezték azokat a korszerűsítési munkákat, amelyek az új szerelvények közlekedéséhez szükségesek.

Az elmúlt években indított jelentős járműparkfejlesztés rengeteget javított a fővárosi közösségi közlekedés színvonalán. Az ügyfelek részéről érkezett kedvező visszajelzések és az üzemeltetési tapasztalatok eredményeként a BKK és a BKV tovább fejleszti szolgáltatásait, így az iskolakezdéstől, szeptember 1-től már az 50-es villamos vonalán is megjelennek a modern CAF villamosok.

A fejlesztés eredményeként a pestszentlőrinciek, illetve a kispestiek korszerű, XXI. századi körülmények között utazhatnak, és érhetik el az M3-as metrót. Az alacsony padlószintnek köszönhetően a babakocsival, illetve nagyobb csomaggal közlekedők, valamint a mozgásukban korlátozott ügyfelek is könnyebben szállnak fel a járművekre, a légkondicionált utastérben pedig komfortosabbá vált az utazás még a kánikulában is.

Érdekel minket a Te véleményed is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük