Bölcsődei beiratkozás 2021-ben

Sajnálatos módon, a jelenlegi járványhelyzet miatt meghiúsul minden olyan hagyományosan megrendezésre kerülő rendezvény, vagy személyes találkozó, amely évek óta biztosította számunkra, hogy bemutathassuk az érdeklődő szülők számára a kispesti bölcsődékben folyó szakmai munkát, a bölcsődei ellátást. Ennek értelmében a felvétellel kapcsolatos személyes tájékoztatás is akadályokba ütközik.

Ezért szeretnék pár mondatban segítséget nyújtani a felvétel lebonyolításával kapcsolatban minden olyan családnak, ahol a szülők gondolkodnak azon, hogy a gyermeküket bölcsődei ellátásban részesítik, vagy már a döntés is megszületett.

A járványügyi helyzetre való tekintettel a személyes gyermekfelvétel szünetel. Lehetőség van azonban arra, hogy a http://www.egyesitettbolcsode.kispest.hu/ honlapon található „gyermekfelvételhez szükséges dokumentumokat” (összesen 4 db) kinyomtassák és a gyermek anyakönyvi kivonatának másolatával együtt eljuttassák hozzánk.

Munkáltatói igazolás nem része a felvételi dokumentumoknak, annak beszerzésére a kérelem beadásához nincs szükség. Eljuttatni két módon tudják: egyrészről a dokumentumok szkennelése/fényképezése után az egyesitettbolcsodek@kispest.hu email címére lehet küldeni.Másrészről a Kispesti Egyesített Bölcsőde címén levő postaládában (1191 Budapest, Eötvös u. 11.) lezárt borítékban lehet elhelyezni azokat.

A felvétel a koronavírus járvány ideje alatt is folyamatos, az intézményvezetői elbírálás után, a felvételről – ami erre a nevelési évre folyamatosan történik, a 2021/2022-es nevelési évre pedig tavasszal – a szülők határozatban értesülnek.

Az e-mailen küldött dokumentumok beérkezéséről, esetleg a hiánypótlásról minden esetben válasz e-mailben tájékoztatjuk a szülőket.
Kérem, ha a fentiekkel kapcsolatban bármilyen kérdésük merül fel, keressenek meg bizalommal a 061/280-30-39 vagy a 0620/325-74-67 telefonszámokon, vagy emailen az
egyesitettbolcsodek@kispest.hu címen.

Érdekel minket a Te véleményed is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük