Keresik Olexa Leventét

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 14 éves Olexa Levente ügyében.

A kisfiú édesanyja, amikor tegnap délután hazaért a munkából, már nem találta otthon a gyermeket, aki ezidáig nem ment haza.

Olexa Levente sajátos nevelési igényű gyermek, aki térben és időben jól tájékozódik, de idegenekkel nem szívesen teremt kapcsolatot, ha megszólítják, akkor válaszol a kérdésekre.

A kisfiú általában a Kőbánya-Kispest vasútállomás illetve a közelében lévő bevásárlóközpont környékén bukkanhat fel; eltűnésekor fekete, magas szárú Converse tornacipőt, világoskék farmert, feltehetően világos színű pólót és fekete zipzáras kapucnis pulóvert viselt. Levente körülbelül 182-185 centiméter magas, barna hajú.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XI. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható Olexa Leventét felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésének körülményéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

Érdekel minket a Te véleményed is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük